The Magical Spellbook este primul titlu Wonderbook, care imbina Realitatea Augmentata cu PlayStation Move

Sony anunta lansarea Wonderbook: Book of Spells, dezvoltata de SCE London Studio in colaborare cu J.K.Rowling. Wonderbook: Book of Spells este primul titlu al unei serii care utilizeaza in premiera inovatoarea tehnologie Wonderbook, un concept care transforma lumea din jurul tau, prin imbinarea povestilor traditionale cu realitatea augmentata. Acest prim rezultat al parteneriatul dintre producatorul japonez si Pottermore, pagina web free-to-use al J.K Rowling, construieste o experienta online unica in jurul cartilor Harry Potter.

Bazandu-se pe povesti originale izvorate din calimara lui J.K.Rowling, Wonderbook: Book of Spells prinde viata pe masura ce este parcursa, oferind posibilitatea de a face vraji prin transformarea in bagheta magica a controller-ului PlayStation Move. incepand cu luna noiembrie 2012 in Europa, respectiv luna decembrie 2012 in America de Nord esti invitat la o calatorie plina de aventura, in care vei putea invata si exersa secretele vrajitoriei exact ca un elev al scolii Hogwarts din universul lui Harry Potter. 

J.K.Rowling a declarat: "Wonderbook: Book of Spells este o modalitate fascinanta prin care poti incerca o carte de vraji adevarata. Mi-a facut placere sa lucrez cu echipa Sony pentru a da viata vrajilor si povestilor care stau in spatele fiecarui secret. Acesta este un dispozitiv extraordinar care ofera o experienta interactiva fara precedent."

Andrew House, Presedinte si Group CEO, SCE a declarat: "Parteneriatul dintre J.K.Rowling si Sony, Sony Computer Entertainment in special, este unul de care eu personal sunt foarte mandru. Am reusit sa combinam unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria divertismentului cu cea mai iubita serie de carti pentru copii din istorie."

Andrew House a adaugat: "Suntem convinsi ca Wonderbook: Book of Spells va revolutiona modalitatea prin care se transmit povestile si suntem mandri ca tehnologiile Playstation pot face ca universul Harry Potter mai interactiv, in modalitati extrem de interesante."

Wonderbook: Book of Spells este primul titlu lansat pentru Wonderbook, cea mai noua tehnologie adaugata experientei oferite de PlayStation. Wonderbook va aduce la viata sute de povesti prin intermediul unei singure carti fizice, care va cuprinde noi aventuri si experiente gata de explorat. O platforma interactiva si un instrument al imaginatiei, Wonderbook va furniza continut exclusiv posesorilor de Playstation 3 sub diverse forme captivante, punandu-i pe ei in centrul actiunii. Prin utilizarea realitatii augmentate, cu ajutorul PlayStation Eye, lumea din jur va fi complet schimbata. Misterul si dorinta de cunoastere vor prinde viata in cadrul povestilor care iti vor dezvalui lumi misterioase, oferind posibilitatea de a trai aventura direct in camera ta. 

Book of Spells este prezentata ca fiind scrisa de Miranda Goshawk in urma cu 200 de ani si ascunsa in sectorul cu acces restrictionat al librariei din Hogwarts. Este o carte adresata studentilor, care ii va insoti in calatoria pe care trebuie sa o parcurga pentru a ajunge vrajitori sau vrajitoare. 

Cu lansarea programata pentru noiembrie 2012, Wonderbook: Book of Spells va prezenta un mediu sigur in care poti descoperi, invata si pune in practica vrajile pe care le cunosti deja, precum Incendio, Wingardium Leviosa si Expelliarmus. in acelasi timp, poti descoperi remarci sau vraji mazgalite pe marginile cartilor de fosti elevi ai scolii Hogwarts. Pe langa diferitele observatii comice despre vrajile incluse, J.K.Rowling prezinta si enigme care te vor calauzi prin intreaga experienta, oferind informatii secrete esentiale pentru succesul unui vrajitor sau al unei vrajitoare. Cititorii sunt invitati sa calatoreasca prin intreaga carte si sa desluseasca misterul fiecarui sfarsit de capitol, rasplatindu-i pe cei care se pricep cu adevarat la arta vrajitoriei.

Share articol: