Noul gadget va fi disponibil în două versiuni și va putea fi cumpărat spre sfârșitul acestui an.

PS5 va fi lansat pe piață în două versiuni: un model cu drive standard pentru disc și altul fără drive, numit PlayStation 5 Digital Edition, care va putea fi folosit doar pentru jocuri descărcate de pe internet.

Deocamdată Sony nu a anunțat cât va costa noua consolă și nici data exactă de lansare pe piață.

Gamerii au însă toate motivele să fie nerăbdători, pentru că noua consolă va veni cu jocuri noi, de ultimă generație: Resident Evil Village, Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart, Horizon 2: Forbidden West, Spider-Man: Miles Morales.

Grafica PS5 va putea fi testată însă cel mai bine pe noul joc NBA 2k21, care se anunță cu adevărat impresionant din punct de vedere al detaliilor.

Sony a prezentat și un remake al popularului joc Demon's Souls, dar și o nouă versiune a unui alt joc foarte apreciat: Grand Theft Auto V, care va fi disponibil anul viitor.

Alte titluri care cu siguranță vor fi apreciate de gamerii care le vor testa pe noul consolă sunt: Ghostwire Tokyo, Stray, Returnal, Assassin's Creed Valhalla, Fortnite, Hitman III, Destiny 2 și Ratchet & Clank: Rift Apart.

Consola va putea fi cumpărate împreună cu mai multe accesorii, printre care o stație de încărcare wireless pentru controllere, o telecomandă pentru cei utilizatorii care vor să facă streaming video și căști over-ear.

PlayStation 5 va avea procesor octa-core AMD Zen 2 CPU, procesor grafic AMD RNDA 2, audio output 3D și un drive prevăzut cu o nouă tehnologie, solid-state, care va permite încărcarea mai rapidă a jocurilor.
 


Pe ProTvPlus.ro găsiți emisiunile voastre preferate:

Share articol: