Aseara, intr-un cadru rafinat oferit de compania unui whiskey vechi de 18 ani si a un trabuc cubanez pe care presa si bloggerii din Romania le-au servit in holul hotelului Residence Domenii Plaza din Bucuresti, Samsung Electronics Romania a lansat 7 noi modele de laptop-uri: RF 510, RV508, R538I, R538E, SF310, NF210 si N145.

Sebastian Cucu, IT Division Manager Samsung Electronics Romania, vorbind in deschiderea evenimentului.

 

Evenimentul a fost intretinut de catre Andi Moisescu, prezentator si producator Apropo TV (ProTV), Razvan Lucescu, antrenorul echipei nationale de fotbal, si Cristina Bazavan, editor sef la revista Tabu, cei trei fiind de altfel si primii romani care au testat fiecare, in premiera, cate unul dintre modelele de laptopuri Samsung lansate aseara si au impartasit experienta lor cu acestea in fata jurnalistilor si bloggerilor aflati la lansare.

 

Sunt un om practic, căruia îi plac lucrurile simple şi uşor de manevrat. Recunosc că aptitudinile tehnice nu se numără printre atuurile mele, dar laptopul Samsung RF510 s-a dovedit a fi foarte ‘user friendly’ şi un real suport în rezolvarea nevoilor mele punctuale. Cu ajutorul acestui laptop mă documentez pentru meciuri, urmăresc site-uri legate de profesia mea, comunic şi îmi comand cărţile de care am nevoie 

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei naţionale de fotbal

La Samsung RF 510 cel mai mult mă atrage experienţa multimedia. Cât am fost în vacanţă, am rulat filme HD iar rezultatul a fost conform aşteptărilor. În plus, laptopul porneşte la doar câteva secunde după ridicarea clapetei, datorită funcţiei Fast Start, ceea ce îmi economiseşte din timp şi îmi menajează răbdarea.

Andi Moisescu, prezentator si producator Apropo TV (ProTV)

Odata cu lansarea gamei de notebook-uri si netbook-uri, Samsung marcheaza ultimele repere de eleganta si performanta din lumea dispozitivelor de inalta clasa si invita consumatorii intr-un univers definit prin stil si rafinament. Pentru mai multe informatii accesati site-ul oficial Samsung sau pagina oficială de Facebook.

Share articol: