Samsung are o istorie bogată pe piața telefoanelor cu clapetă, iar acum aduce un omagiu unuia dintre cele mai influente modele ale sale de acum două decenii - Samsung E700 - lansând o ediție limitată Galaxy Z Flip5 Retro.

Flip5 Retro are aceleași culori iconice albastru indigo și argintiu ca și E700 și vine cu unele modificări ale interfeței de utilizare - cu grafică pixelată și animație de peisaj urban pe ecranul de acoperire Flex Window.

Samsung livrează telefonul într-o cutie specială pe care sunt aplicate atât logo-uri atât ale lui Z Flip5, cât și ale lui E700, precum și diverse logo-uri Samsung din anii anteriori. Pachetul include, de asemenea, un card de colecție Samsung E700 gravat cu un număr de serie unic.

Galaxy Z Flip5 Retro va fi disponibil în cantități limitate în Coreea de Sud începând cu 1 noiembrie, precum și în Marea Britanie, Franța, Germania, Spania și Australia începând cu 2 noiembrie. Consumatorii de pe aceste piețe pot achiziționa dispozitivul în ediție limitată exclusiv de pe site-ul oficial Samsung. Detalii privind prețurile nu au fost furnizate încă.
 

Share articol: