Campania de promovare a viitorul OnePlus Two se va incheia pe 27 iulie odata cu lansarea telefonului!

Anul trecut, compania OnePlus atragea atentia intregii lumi cu primul smartphone al companiei, OnePlus One. Specificatiile de top la nivelul celor mai bune telefoane de pe piata si la un pret mult sub acestea au fost argumentele pentru care multi utilizatori au cumparat telefonul.

OnePlus se pregateste acum de lansarea succesorului acestui telefon, OnePlus 2. Iar asteptarile sunt foarte mari. Data oficiala a lansarii a fost anuntata - pe 27 iulie!

Join us for the world's first product launch in VR, July 27, 7:00pm PT. Welcome to the future: http://t.co/Ks6ARY1FLz pic.twitter.com/EJ0icETrC5

— OnePlus (@oneplus) June 25, 2015 >  

 

Insa aceasta nu a fost singura dezvaluire - OnePlus 2 va fi "primul produs din lume lansat cu ajutorul realitatii virtuale"! Pentru aceasta ocazie, compania a creat propria casca din carton pentru VR, pornind de la cele existente insa adaptand-o pentru OnePlus 2.

In ceea ce priveste specificatiile, este confirmat faptul ca va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 810 si 3GB de RAM, compania spunand ca a facut modificarile necesare pentru a evita problema cu supra-incalzirea. Ecranul ar urma sa fie de 5.5 inch 1080p iar camerele vor fi de 13MP si 5MP conform informatilor aparute pana acum. Pretul ar urma sa fie de 322 de dolari!

Share articol: