Instrumentul Copilot de la Microsoft, robotul de chat cu inteligență artificială al companiei, care poate face orice - de la a vă ajuta să scrieți cod până la a redacta un e-mail - a ajuns pe dispozitivele mobile Android. 

Copilot, care este alimentat de cele mai recente modele GPT-4 și DALL-E 3 de la OpenAI, poate fi folosit și pentru a genera imagini pe baza unor descrieri și cereri simple sub formă de text. Aplicația este disponibilă în Google Play Store, poate fi descărcată gratuit și nu necesită un cont Microsoft pentru conectare.

Lansarea unei versiuni mobile a Copilot de la Microsoft (fostul Bing Chat) s-a produs fără prea multă agitație și fără anunțuri oficiale, spre deosebire de ceea ce am văzut în privința lansării Bing Chat pe dispozitivele mobile.

Noua aplicație Copilot a fost lansată la începutul acestei luni și a fost observată inițial de utilizatori, direct în Play Store. Copilot nu este încă disponibilă însă pe iOS, iar compania nu a făcut încă nicio promisiune în acest sens.

Share articol: