ASUS ROG Phone 7 a fost lansat în luna aprilie a acestui an, iar acum se pare că ne pregătim deja pentru iterația superioară. 

Pe X (fostul Twitter) a apărut o imagine promoțională pentru un nou ROG Phone. Imaginea prezintă procesorul Snapdragon 8 Gen 3, logo-ul Republic of Gamers și textul „Stay tuned" în chineză.
Deși acest teaser nu indică în mod explicit un ROG Phone 8, probabil că despre el este vorba, arată Android Authority. Următorul ROG Phone va fi alimentat aproape sigur procesorul 8 Gen 3, iar acest teaser seamănă foarte mult cu teaser-urile oficiale ASUS pe care le-am văzut în trecut pentru a promova următorul ROG Phone.

Oricum ar fi, însăși existența acestui teaser sugerează că vom vedea un nou ROG Phone mult mai devreme decât de obicei. Este posibil ca ASUS să dorească să separe puțin mai mult seria ROG și seria sa Zenfone, astfel încât fiecare dintre ele să aibă mai mult spațiu pentru a-și consolida poziția în piață (ROG Phone 7 a fost lansat cu doar câteva luni înainte de Zenfone 10). Totuși, lansarea ROG Phone 8 la începutul anului 2024 îl pune, de asemenea, în competiție directă cu alte lansări importante, cum ar fi seria Galaxy S24.
 

Share articol: