Randări neoficiale ale viitorului telefon Samsung Galaxy S24 publicate de SmartPrix în colaborare cu leakerul OnLeaks arată un telefon cu aspect foarte asemănător cu Galaxy S23 de anul acesta, un design pătrat și lipsa unei protuberanțe definite a camerei în jurul celor trei lentile ale acesteia.

Pe baza acestui zvon, se pare că orice schimbări vizibile vor fi minime. SmartPrix raportează că Galaxy S24 este foarte puțin mai înalt și mai subțire decât S23, iar dimensiunea totală a ecranului este puțin mai mare de la un colț la altul, la 6,17 inci, în loc de 6,1 inci. Pe partea din spate a telefonului sunt încă vizibile trei senzori foto, despre care SamMobile notează că se zvonește că ar avea aceeași rezoluție ca și la S23: 50 de megapixeli camera principală, 12 megapixeli cea ultrawide și un teleobiectiv de 10 megapixeli cu un zoom optic 3x.

Leakerul Ice Universe adaugă că este posibil ca ecranul lui Galaxy S24 să aibă o rezoluție de 1080p, cu o luminozitate maximă de 2500 de niți. Dimensiunea bateriei ar fi de 4.000 mAh, cu o viteză maximă de încărcare rapidă de 25W.

O creștere a specificațiilor la procesorul Snapdragon 8 Gen 3 pare probabilă pentru modelele din SUA, dar SamMobile raportează că Samsung ar putea echipa din nou telefonul cu propriul procesor Exynos pe alte piețe globale. S24 Plus și S24 Ultra ar avea ecrane cu rezoluție mai mare și cu încărcare rapidă la 45 de wați.

Zvonurile sugerează, de asemenea, că Samsung ar putea lansa Galaxy S24 puțin mai devreme în acest an decât pe ultimele sale două flagship-uri, care au fost dezvăluite pe 1 februarie 2023 și 9 februarie 2022. 9to5Google a raportat recent o presupunere a leaker-ului Ice Universe, care a menționat o dată de lansare de 18 ianuarie pentru Galaxy S24.

_________________________________________________________________________________________________

Share articol: