Multe informații despre Galaxy Z Flip5 de la Samsung au apărut online în ultima vreme, înainte de prezentarea sa oficială, care este planificată pentru ultima săptămână din iulie, în cadrul unui eveniment special în Coreea.

Recent a fost publicat pe Internet și prețul produsului. Informația provine din Grecia, iar dacă cifra se confirmă, reprezintă un salt semnificativ față de cel la care s-a lansat Flip4 anul trecut. Se presupune că noul model va avea un preț de 1.299 de euro, cu 8 GB de RAM și 128 GB de stocare.

Versiunea de 8/128GB a lui Galaxy Z Flip4 a fost lansată la 1.099 euro în zona euro, deci este vorba de o creștere de preț de aproape 20%. Bineînțeles, prețurile pot varia foarte puțin din cauza nivelurilor diferite de TVA, dar nu mai mult de 30-40 de euro.

Așadar, Flip5 va fi mai scump decât predecesorul său, dacă aceste informații sunt corecte. Creșterea ar putea fi acceptată mai ușor de către consumatori, dat fiind faptul că viitorul model va avea un ecran exterior uriaș, care îl face pe cel al lui Flip4 să pară o glumă. De asemenea, în sfârșit nu va exista niciun decalaj între balamale, lucru pe care concurența l-a înțeles înaintea Samsung.

Oricum, deocamdată prețul este un simplu zvon neconfirmat pentru moment. Cu siguranță vor mai apărea și alte detalii în următoarele săptămâni și vom vedea dacă acestea vor corobora sau nu acest preț.

 

Share articol: