Telefoanele pliabile devin ușor foarte populare și toți mai mulți consumatori le aleg. Samsung este principalul jucător pe acest segment de piață și a anunțat țintele de vânzare pentru 2024. 

Samsung ar avea ca obiectiv 20 de milioane de vânzări de telefoane pliabile în 2024. Potrivit unui raport al publicației coreene The Elec, Samsung va ținti sus în 2024 - vizând 20 de milioane de unități vândute din actualele Galaxy Z Fold5, Z Flip5 și de la viitoarele Galaxy Z Fold6 și Z Flip6, care vor fi lansate anul viitor.

Se pare că Samsung ar urma să livreze 10 milioane de aparate pliabile în acest an - 3 milioane de unități Galaxy Z Fold4 și Z Flip4 și 7 milioane din cele două modele actuale. Anterior, obiectivul de livrare al Samsung era de 16 milioane pentru 2023.

Raportul subliniază modul în care Samsung a fost prins cu garda jos de către dispozitivele pliabile mai subțiri și mai ușoare ale Huawei - Mate X3 a fost lansat în aprilie, iar Mate X5 a fost lansat în septembrie.

Huawei împinge limitele în ceea ce privește designul telefoanelor pliabile, în ciuda faptului că se confruntă cu limitări uriașe cauzate de sancțiunile impuse de SUA asupra companiei. Pe de altă parte, Samsung, în ciuda faptului că are acces la mai multă tehnologie, a rămas blocat pe un design foarte criticat, cu o cută notabilă și un design cu aspect înalt și ciudat.

În raport este precizat faptul că Samsung va introduce un nou design pentru Galaxy Z Fold6 în 2024.

Share articol: