Versiunea mai ieftină a seriei Pixel, pe care Google o lansează în fiecare an începând din 2019, s-a bucurat mereu de un interes deosebit din partea utilizatorilor.

Deși nu există deocamdată informații oficiale despre noul Pixel 7a, pe rețele de socializare și pe site-urile de profil au apărut deja detalii interesante despre acest model.

Telefonul va fi prezentat oficial în cadrul evenimentului Google I/O 2023, care va avea loc pe 10 mai, dar va ajunge în magazine, cel mai probabil, abia în luna iulie sau chiar în august, estimare realizată de specialiști pe baza estimărilor făcute de specialiști, ținând cont de calendarul lansărilor din anii trecuți.

Conform informațiilor disponibile până acum, Pixel 7a va avea ecran OLED de 6,1 inci, cu funcție Always-on pe display, procesor Octa-core, memorie internă de 128GB și 6GB de RAM și sistem de operare Android 13.

Specificații interesante întâlnim și la nivelul camerei foto. Astfel, telefonul va avea un senzor principal de 64MP și o cameră secundară de 12MP ultra-wide, în timp ce camera frontală va avea numai 8MP.

Senzorul de amprentă va fi optic, integrat sub ecran. Prețul de vânzare va fi în jur de 450 de dolari, estimează specialiștii.
 

Share articol: