Piața japoneză de smartphone-uri este un loc fascinant pe care ajung dispozitive ce probabil că nu vor ajunge și în Europa. La fel este cazul și cu ZTE Libero Flip. 

Acesta este un competitor direct al lui Galaxy Z Flip5 cu un as foarte important în mânecă - costă mult mai puțin. Noul smartphone plabil cu clapetă de la ZTE are un preț de listă de aproximativ 420 de dolari, dar precomenzile beneficiază de o reducere semnificativă, ceea ce aduce prețul final la 265 USD. Asta înseamnă că este cel mai accesibil telefon pliabil de până acum.

Noul pliabil de la ZTE are un ecran OLED de 6,9 inci cu rezoluție FHD+ și un ecran secundar rotund de 1,43 inci cu o rezoluție de 466 x 466 px. Ecranul secundar numit Sub Display vă permite să preluați apeluri, să controlați redarea media și poate funcționa și ca un vizor pentru utilizarea camerei principale din spate.

Există un senzor foto principal de 50 MP alături de un senzor de adâncime de 2 MP, în timp ce afișajul principal de 6,9 inchi găzduiește și o cameră frontală de 16 MP, încorporată într-un decupaj perforat.

ZTE a pus la baza acestui model un procesor Snapdragon 7 Gen 1 alături de 6 GB RAM și 128 GB de stocare. Dispozitivul rulează Android 13 cu interfața ZTE UI și ZTE încorporat în unele caracteristici specifice pliabile, permițându-vă să separați elementele de meniu pe ambele părți ale ecranului pliabil.

Modelul este alimentat de o baterie de 4.310 mAh cu încărcare rapidă de 33 W, compatibilă cu standardele Quick Charge 4+ și PD3.0 și cu certificare IP42 pentru rezistența la umiditate și praf, ceea ce este o protecție destul de scăzută, astfel încât chiar și stropirea cu apă ar putea provoca unele daune. Cel puțin dispozitivul se pliază complet plat.

ZTE Libero Flip vine în culorile alb, auriu și albastru, iar compania oferă, de asemenea, o multitudine de huse pentru a se potrivi fiecărui stil. 

Share articol: