O sursă apropiată a publicației 91mobiles a dezvăluit ceea ce pare a fi o schemă aproximativă a iPhone 16 Pro, care arată designul viitorului model de la Apple. Aceasta conține, de asemenea, dimensiunile exacte, indicând un ecran mai mare.

În schițele publicate de GSM Arena iPhone 16 Pro este reprezentat cu un așa-numit buton de captură plasat chiar sub butonul de alimentare, în partea dreaptă a ecranului. Butonul în sine imită butoanele de declanșare regăsite pe camerele foto. O apăsare ușoară va ajuta la focalizare, în timp ce o apăsare completă va declanșa pentru face o fotografie.

În plus, din informațiile apărute se pare că acest model va avea noi dimensiuni - 149,6 x 71,4 x 8,4 mm, ceea ce înseamnă că 16 Pro va fi mai înalt și puțin mai lat. Aceste detalii vin să confirme un raport anterior potrivit căruia iPhone 16 Pro va fi lansat cu un ecran de 6,3 inchi, față de display-ul de 6,1 inchi de anul trecut. De asemenea, schemele arată niște margini subțiri, așa că am putea vedea un iPhone 16 Pro mai mare până la urmă.

Decizia de a mări modelul Pro-ul - care a ajuns pe piață anul acesta într-un format mai mic, ar putea proveni din constrângerile de design. În industrie circulă un zvon potrivit căruia iPhone 16 Pro va adopta camera telefoto a lui iPhone 15 Pro Max de anul trecut, iar hardware-ul ar putea să nu încapă în interiorul actualului iPhone 15 Pro.

Oricum ar fi, suntem departe de lansarea efectivă a seriei iPhone 16 în septembrie, așa că luăm fiecare zvon trebuie privit cu un ochi critic. 

Share articol: