Honor și compania de design de lux Porsche Design au anunțat recent un acord de colaborare pentru viitoarele modele de smartphone-uri high-end. 

Nu au fost dezvăluite prea multe despre telefoanele respective, cu excepția faptului că primele modele sunt așteptate să sosească în ianuarie 2024.

Conform informațiilor apărute recent în presă, primele modele realizate în colaborare cu Porsche Design vor fi, probabil, Honor Magic6 Pro și Magic6. Un utilizator Weibo a lansat acest zvon și a făcut publice două modele diferite de telefoane. Modelul Magic6 Porsche Design, așa cum este prezentat în imaginea publicată pe Internet, are un design în două nunațe și ceea ce pare a fi un finisaj din piele. Atât logo-ul Honor, cât și cel al Porsche Design sunt clar vizibile pe spate.

Apoi, a fost publicată o imagine cu modelul Magic6 Pro, care încă seamănă puțin cu modelul Magic5 Pro de anul trecut. Modulul foto circular pare să fie un pic mai compact în acest an și este completat în special de un design inspirat de accelerometru pe diametrul exterior al insulei foto.

Din câte știm în prezent, vor exista trei modele Honor6 „principale" - Honor6 varianta de bază, Honor6 Pro și Honor6 Ultimate. Rămâne de văzut dacă fiecare dintre aceste dispozitive va primi și o ediție Porsche Design separată. Există deja un Magic6 Lite, care este un Honot X9b rebranduit și care, probabil, nu va beneficia de contribuția estetică a celor de la Porsche Design.

Din punctul de vedere al specificațiilor, modelul Pro pare să aibă un ecran OLED QHD și un decupaj în formă de pastilă pentru o cameră selfie dublă. Aceasta din urmă va fi probabil încorporată într-o insulă smart. De asemenea, fișa de specificații menționează un procesor Snapdragon 8 Gen 3 și, potențial, un cip grafic și de securitate dedicat.

Referitor la Magic6 varianta obișnuită, se pare că acesta va integra o cameră cu zoom periscop de 160 MP, precum și deschidere variabilă pe senzorul principal OV50H sau OV50K. Încărcarea prin cablu de 66 W este, de asemenea, o posibilitate. 

Share articol: