120 de minute, in medie, pierde un om butonandu-si telefonul, cu aproape jumatate de ora mai mult decat petrece cu partenerul.

Ca telefonul mobil ne cere mai mult timp decat in trecut este mai mult decat clar, dar ca cere mai mult timp decat partenerul nostru... e cam mult. Timpul pe care un om il petrece cu "jumatatea" ajunge la 97 de minute pe zi, in timp ce smartphone-ul "ne cere" doua ore!

Cercetarea a fost facuta de o companie mobila din Marea Britanie, printre rezultate aflandu-se si timpul mediu de navigat pe net (24 de minute pe zi), cel acordat retelelor de socializare (16 minute) sau jocurilor online (13 minute). Ciudat, utilizatorii isi folosesc telefonul in jur de 13 minute pentru a vorbi si alte 11 pentru a trimite mesaje scrise.

57% dintre cei chestionati de compania O2 sustin ca nu-si mai folosesc telefonul pe post de ceas desteptator, dar 50% il consulta pe post de ceas. 46% dintre utilizatorii de telefon isi folosesc aparatul pentru a face poze, in timp ce 25% au renuntat la calculator in favoarea terminalului, alti 12% renuntand la consola de jocuri tv pentru telefon.
 

Share articol: