În februarie, am văzut viitorul iPhone 15 Pro în câteva randări parțiale, iar ulterior au apărut câteva imagini generate pe calculator cu o presupusă nouă culoare, roșu intens. 

Recent, aceeași sursă care a divulgat randările anterioare a revenit cu multe altele, iar acestea sunt mult mai bine finisate, destul de realiste și de înaltă calitate. Așadar, ne oferă cea mai bună perspectivă de până acum asupra următorului smartphone high-end de la Apple, care urmează să fie lansat (cel mai probabil) în septembrie.

iPhone 15 Pro va avea o ramă din titan, cu un design cu margini mai rotunjite. Dimensiunea modulelor individuale ale camerei va crește din nou, iar protuberanța generală este mai groasă. Interesant este că iPhone 15 Pro Max are și o protuberanță mai mică a camerei, în condițiile în care s-a zvonit că va găzdui un obiectiv de zoom periscop. Potrivit zvonurilor anterioare, camerele de pe iPhone 15 Pro vor avea „o tehnologie pentru senzori complet nouă, care va capta mai multă lumină și va reduce supraexpunerea sau subexpunerea în anumite setări".

Toate modelele iPhone 15 vor avea porturi USB-C, dar cea mai rapidă încărcare va fi limitată la cablurile USB-C certificate de Apple. Butoanele de volum și „mute” vor fi haptice, nu reale.

Marginile iPhone 15 Pro vor măsura doar 1,55 mm pe toate laturile, iar sticla ecranului va avea o curbură subtilă, făcând o tranziție perfectă către rama din titan, într-un mod similar cu sticla din spate.

Marginile mai subțiri vor face ca iPhone 15 Pro să fie puțin mai îngust decât predecesorul său, întrucât dimensiunea ecranului va rămâne aceeași. Noul model va măsura 146,47 x 70,46 x 8,24 mm, față de 147,46 x 71,45 x 7,84 mm pentru iPhone 14 Pro.

Pe lângă culoarea deja dezvăluită, de roșu intens, se spune că telefonul va fi disponibil în culorile alb, negru și auriu.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:


Share articol: