Dacă obișnuiești să cânți în duș, să reciți sau să susții monologuri când nu te vede nimeni, e timpul să faci pasul spre marea scenă a talentului.

HONOR 90 te încurajează să împărtășești emoțiile cu lumea întreagă și-ți oferă suport logistic ca să vă bucurați împreună de reușitele tale.

Vocea României este showul ideal al talentelor muzicale încă nedescoperite, al nestematelor neșlefuite aflate în căutarea unui „bijutier” de voci compatibil. Marea scenă de la Vocea este, totodată, locul perfect de exprimare al artiștilor care aspiră la confirmarea aptitudinilor lor. Așa cum este Raluca Radu, care și-a măsurat deja forțele alături de artiști consacrați înainte de intra în competiția vocilor din sezonul 11.

Toți ochii de acasă au fost pe ea și pe evoluțiile ei impresionante. Momente unice ca acestea merită să fie captate și împărtășite cu cei dragi, iar HONOR 90 este alegerea inspirată în materie de tehnologie de vârf. Camera principală, de 200 MP, și camera frontală de 50 MP, care filmează clipuri 4K și HD, oferă claritate fotografiilor și clipurilor tale atunci când vrei să faci pe toată lumea părtașă la experiența ta.

Cu un ecran fabulos, dotat cu protecție pentru ochi și cu funcția de reducere a intensității luminii albastre, HONOR 90 poate îmbunătăți calitatea videoclipurilor standard și de joasă definiție, făcând clipurile HD mai realiste. Pentru momente ca acestea te ajută bateria de capacitate mare (5000 mAh), fără pierderi de energie în timpul utilizării. În plus, poți fi tot timpul online.

 

 

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Share articol: