În comparație cu produsele brandurilor competitoare din China, pliabilele Samsung sunt mai groase, iar acest lucru are un impact negativ asupra experienței de utilizare. Honor Magic V2 are o grosime de 10,1 mm atunci când este închis, în timp ce Galaxy Z Fold5 are, comparativ, o grosime uriașă de 13,4 mm.

Cu toate acestea, Samsung pare, în sfârșit, să ia măsuri asupra acestui aspect. Potrivit unor noi informații apărute în piață, citate de jurnaliștii de la GSM Arena, viitorul Galaxy Z Fold6 va fi cel mai subțire pliabil Samsung de până acum, cu o marjă destul de mare. Se așteaptă ca acesta să aibă exact 11 mm atunci când este închis - ceea ce nu este un record în industrie, dar este cu siguranță un progres atunci când vine vorba despre modelele companiei coreene.

Deocamdată, însă, discuția este la stadiul de zvon, deci rămâne de văzut dacă informațiile se vor adeveri. Cu toate acestea, este o mișcare așteptată de mult timp din partea Samsung, așa că utilizatorii speră cu siguranță ca informațiile să se concretizeze. Galaxy Z Fold6 ar trebui să fie lansat la sfârșitul lunii iulie, alături de Galaxy Z Flip6 și Galaxy Ring, care a fost prezentat în ianuarie la evenimentul de lansare Galaxy S24.

Share articol: