In saptamana in care America voteaza noul presedinte, cei de la Samsung au publicat o scrisoare in 3 dintre cele mai mari ziare din lume.

Samsung a printat o scrisoare de o pagina prin care isi cere scuze pentru retragerea de pe piata a telefonului Galaxy Note7 in 3 ziare majore din Statele Unite: Wall Street Journal, New York Times si Washington Post.

"O parte importanta a misiunii noastre este sa oferim cea mai buna calitate si siguranta la cel mai inalt nivel. Recent, am esuat in aceasta promisiune. Pentru asta ne pare sincer rau" scrie Samsung in scrisoare. "Vom reexamina fiecare aspect al device-ului, inclusiv hardware, software, de fabricare si structura a bateriei. Ne vom misca pe cat de rapid posibil, dar vom avea nevoie de timp pentru a avea raspunsurile corecte".

Scrisoarea mentioneaza si recenta rechemare a celor 2.8 milioane de masini de spalat: "Samsung se misca rapid pentru a le oferi clientilor optiuni de remediere fara precedent".

Conform Android Authority, Samsung a inlocuit 85% din telefoanele Galaxy Note7 in Statele Unite. Scrisoarea poate fi citita integral si pe site-ul Samsung Romania.

Share articol: