În timpul Google I/O din acest an, Google a omis orice mențiune despre smartphone-ul pliabil Pixel despre care se tot aud zvonuri de mai multe luni. Acesta este același pliabil care ar putea fi numit Pixel Notepad și despre care se credea că va costa în jur de 1.400 de dolari la lansare.

Potrivit unui nou raport de la The Elec, noul dispozitiv pliabil Pixel a fost amânat din nou. Raportul arată că „amânarea s-a produs din cauză că produsul nu este în stadiul pe care și-l dorește Google". Aceasta nu este, totuși, prima dată când auzim acest lucru. În plus, sursele spun că Google a fost în discuții cu Samsung Display cu privire la Notepad.

Un raport din luna noiembrie a anului trecut arăta că Google nu va lansa pliabilul decât, cel mai devreme, în a doua jumătate a anului 2022. Acea relatare a citat, de asemenea, surse potrivit cărora Google nu a considerat că produsul este suficient de competitiv.

Toată lumea se aștepta ca Pixel Notepad să folosească panouri furnizate de Samsung Display, cu un ecran principal intern de 7,57 inci și un ecran secundar extern de 5,78 inci, ambele folosind construcția UTG (Ultra Thin Glass) de la Samsung.

Până la urmă, Google nu a confirmat niciodată dacă va apărea un Pixel pliabil și nici nu a confirmat vreodată un termen - ferestrele de lansare preconizate anterior s-au bazat toate pe zvonuri și speculații. Pe baza rapoartelor recente, se pare că Google este dispusă să aștepte ca oferta sa să fie la înălțime pentru a concura cu alte pliabile de la marii competitori din domeniu. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: