Smartphone-ul va fi de departe cel mai rapid de pe piata si are o configuratie INCREDIBILA, cu procesor quad-core!

HTC Edge ar putea fi primul telefon quad-core din lume si cel mai avansat din punct de vedere tehnologic. Aparatul seamana bine cu HTC Rezound, avand 1 GB RAM, camera de 8 MP cu lentile F/2.2 si sistem Beats audio.

Asemanarile dintre cele doua smartphone-uri se opresc insa aici. The Edge vine cu un ecran gigantic, de 4,7 inch, fata de 4,3 inch cat are Rezound. Lucrul care uimeste insa cel mai mult este procesorul Nvidia cu 4 nuclee, fiecare la 1,5 GHz. Toate aceste dotari tehnice vor fi strecurate intr-o carcasa de doar 1 cm grosime.

Date fiind specificatiile, putem trage concluzia ca noul telefon va merge la fel de repede ca un laptop. Nvidia anunta in primavara ca procesorul Tegra 3 este de doua ori mai sprinten decat modelul anterior, Tegra 2:

Daca avem sau nu nevoie de un telefon quad-core, e un lucru discutabil, mai ales ca lumea se plange mai ales de bateria smartphone-urilor, nu de viteza lor. Ecranul mai mare, dar si cele doua nuclee in plus vor papa suficienta electricitate, chiar daca firma producatoare sustine ca Tegra 3 da dovata de mai multa eficienta din acest punct de vedere fataTegra 2. Deci e de asteptat ca aparatul sa necesite reincarcarea bateriei destul de des.

HTC The Edge ar trebui sa apara pe piata in prima jumatate a anului viitor, echipat cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Sursa: pocketnow

 

Citeste si:

Cel mai eficient producator de telefoane mobile! Detine 4% din piata si 52% din profituri

iPhone-urile, mai rezistente decat telefoanele cu Android

Prabusirea gigantilor. Doua mari companii de telefoane mobile au scazut puternic

Share articol: