HMD a trecut la o abordare multi-brand pentru portofoliul său, iar luna trecută, la MWC, compania a confirmat că are un alt telefon cu caracteristici Nokia în curs de dezvoltare, dispozitiv care ar trebui să fie lansat în luna mai.

O nouă postare publică pe X oferă o idee mai clară cu privire la ceea ce ar trebui să aștepte utilizatorii. Deși nu sunt menționate în mod explicit nume de modele, este foarte probabil ca Nokia 3210 să primească o continuare.

Imaginea postată și scurtul link către landing page-ul pentru anunț sugerează marcarea unei aniversări - iar postarea a fost făcută pe 18 martie, adică exact la împlinirea a 25 de ani de naștere a Nokia 3210.

Telefonul emblematic a deschis calea pentru ca Nokia 3310 să devină o legendă a industriei telefoanelor mobile. Nokia a fost compania care a dus la popularizarea masivă a jocului Snake, a opțiunilor de personalizare, a compozitorului de tonuri de apel încorporat pe care ni-l amintim și acum, dar și a designului fără antenă - mai întâi pentru modelul 3210, înainte de a le aduce pe toate pe 3310.
 

Share articol: