A trecut destul de puțin timp de când Apple a lansat seria iPhone 15, dar utilizatorii au avut vreme să pună mâna pe dispozitiv și să își exprime opiniile despre terminal. Cu modificări minore ici și colo, familia iPhone 15 părea să fie un câștig sigur pentru Apple. Dar primele impresii sugerează că proprietarii sunt dezamăgiți de cel puțin unul dintre modele - iPhone 15 Pro.

Pentru al doilea an consecutiv, modelul iPhone Pro de la Apple a înregistrat o scădere a numărului recenziilor de cinci stele, potrivit site-ului de recenzii de produse PerfectRec. Într-un studiu care a analizat peste 690.000 de recenzii ale utilizatorilor, doar 73% dintre clienți au acordat o notă perfectă telefonului. Această cifră este în scădere față de cele 76% obținute de iPhone 14 Pro, care la modelul 14 Pro a înregistrat deja o scădere de opt puncte față de generația anterioară.

Pe baza datelor, modelul 15 Pro are cel mai mic număr de recenzii de cinci stele în comparație cu orice alt model Pro pe care Apple l-a fabricat vreodată. Totuși, într-o notă pozitivă, modelul de bază și Plus au înregistrat o creștere a review-urilor de cinci stele față de generația anterioară.

Modelele Pro au suferit pentru scurt timp de o problemă de supraîncălzire înainte ca Apple să lanseze un patch pentru a o rezolva. Iar în afara portului USB-C, a ramei din titan și a butonului de acțiune programabil, nu există o mare diferență între acesta și iPhone 14.

Share articol: