Unul dintre ultimele telefoane de la LG înainte de ieșirea companiei din industria smartphone-urilor a fost LG Wing. Acest telefon Android inovator a prezentat un mecanism de pivotare în care, atunci când era rotit, afișajul principal dezvăluia un alt afișaj mai mic dedesubt. Aparent, LG a produs multe dintre acele telefoane înainte de a ieși de pe piață. Deci ce s-a întâmplat cu ele?

Ei bine, acum știm că cel puțin unele dintre aceste unități au fost folosite pentru a realiza un telefon QWERTY cu adevărat bizar numit Xeta One. Creat în Coreea de Sud, acest telefon preia afișajul interior mai mic al Wing-ului, adaugă o tastatură BlackBerry (posibil de la BlackBerry Q20), totul cu suport Android.

Campania de crowdfunding pentru Xeta One este setată doar pentru regiunea Coreea de Sud și, oricum ar fi, seamănă destul de mult cu o înșelătorie. Pe site se arată că este vorba despre „un proiect de recondiționare” și „nu despre un dispozitiv vândut în scopuri de producție în masă”. Cu alte cuvinte, aceasta ar putea fi o situație în care un reparator din Coreea de Sud face acești „hibrizi” ca un hobby și caută pe cineva care să-i plătească factura.

Oricum ar fi, totuși, este interesant de văzut că Wing a rămas în mintea pasionaților de tehnologie drept un dispozitiv interesant. Până la urmă, nu se știe niciodată ce va aduce viitorul smartphone-urilor pe această piață atât de dinamică.
 

Share articol: