Potrivit unei surse de încredere de pe Weibo, cunoscută sub numele de Digital Chat Station, Xiaomi pregătește un smartphone pliabil cu clapetă pentru a rivaliza cu Samsung Galaxy Z Flip4 și Motorola Razr 40 Ultra. Probabil că nu este o surpriză atât de mare, având în vedere că Oppo, Huawei și vivo au prezentat și ele propriile versiuni ale unui telefon cu clapetă modern.

Xiaomi vrea să rămână competitivă și a introdus deja Mix Fold 2, care este un smartphone pliabil destul de elegant, frumos și subțire, așa că este o mișcare naturală aceea de a oferi și un telefon cu clapetă, de tip Flip. Potrivit Digital Chat Station, terminalul va fi impresionant de subțire și ușor, mergând pe urmele actualului Mix Fold 2, care este unul dintre cele mai subțiri telefoane pliabile existente.

Din păcate, judecând după antecedentele anterioare ale Xiaomi în ceea ce privește disponibilitatea dispozitivelor, este posibil ca viitorul Mix Flip (dacă acesta va fi într-adevăr numele său) să nu ajungă să fie disponibil în afara Chinei.

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: