Potrivit unui zvon apărut recent la nivel internațional, Oppo și vivo sunt gata să renunțe la dispozitivele pliabile. Acest lucru include, probabil, și OnePlus, deoarece OnePlus Open este, practic, versiunea internațională a lui Oppo Find N3 de la Oppo.

Motivul pentru această decizie ar fi faptul că anul trecut cota lor de piață pe segmentul de piabile a scăzut semnificativ, așa că vor ieși la un moment dat din scenă și se pare că vor lăsa Samsung și Huawei să se distreze pe această nișă.

Se spune că Huawei va lansa un dispozitiv de 10 inci care se va plia în două locuri (practic, în trei bucăți distincte) - deci mai degrabă o tabletă decât un smartphone. Se pare că obiectivul este ca acest produs să fie prezentat înainte de sfârșitul lunii iunie.

Între timp, Samsung ar fi finalizat dezvoltarea unui ecran rulabil și se pare că așteptările pieței pentru lansarea unui smartphone rulabil sunt în creștere, așa că s-ar putea ca un astfel de produs să și ajungă disponibil comercial în viitorul apropiat.

Share articol: