După lansarea gamei Samsung Galaxy S23, e un moment bun să începem deja să ne gândim la următoarea lansare de flagship Samsung a anului - modelele Galaxy Z Fold5 și Z Flip5. Asta pentru că în presă au apărut deja și zvouri cu privire la schimbările pe care le vor aduce noile telefoane pliabile.

Marea noutate pentru Z Flip5 este ecranul extern mai mare, despre care se spune că va avea o diagonală de 3,4 inci. Dacă este adevărat, acesta va fi chiar mai extins decât panoul de 3,26 inci al lui Oppo N2 Flip și se va lăuda cu un presupus raport de aspect de 1:1,038 - un pătrat aproape perfect. Se spune că ecranul interior va avea margini mai înguste și va adopta o nouă balama în stil pentru a ajuta la ascunderea pliului.

Trecând la Galaxy Z Fold5, primim o nouă confirmare „pe surse”, citate de GSM Arena, conform cărora că acesta va păstra ecranul de acoperire de 6,2 inchi de la predecesorul său. Dispozitivul va fi cu 0,2 mm mai îngust decât modelul anterior, dar va utiliza, de asemenea, o balama care va permite ascunderea pliului și eliminarea spațiului liber atunci când este închis. Fold5 va fi mai subțire decât predecesorul său, ajungând la 13,x mm în stare pliată, comparativ cu 15,8 mm la Fold4. De asemenea, va fi un dispozitiv mai ușor, cu 254 de grame.

Ambele viitoare pliabile vor fi echipate cu procesorul Snapdragon 8 Gen2 pentru Galaxy și vor avea certificare IPX8.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: