Mai este puțin până la lansarea noilor telefoane Samsung Galaxy S23, dar, ca de obicei, multe dintre noile caracteristici au fost dezvăluite de pe acum.

În primul rând, există posibilitatea ca gama de telefoane Samsung Galaxy S23 să suporte comunicațiile prin satelit într-o anumită formă. Acest lucru provine dintr-un raport care afirmă că Samsung colaborează cu Iridium - o companie globală de comunicații prin satelit - pentru a oferi această funcționalitate începând cu seria Galaxy S23.

În timp ce Iridium este capabilă să furnizeze servicii de comunicații de voce și date, se pare că Samsung va limita abilitățile de comunicare prin satelit ale lui S23 la mesaje text și imagini de mici dimensiuni.

Acest lucru ar putea părea restrictiv, dar ar trebui să fie suficient pentru a vă ajuta să luați legătura cu contactele sau cu serviciile de urgență în situațiile în care nu există semnal celular.

Celelalte zvonuri despre Samsung Galaxy S23 se referă în special la varianta S23 Ultra, care va avea, se pare, un ecran ce poate atinge o luminozitate de până la 2.150 de niți, adică un foarte mare, care va transforma display-ul într-unul extrem de atrăgător. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: