Dacă aveți un Nothing Phone 2, probabil că ați fost destul de mulțumit de fluxul constant de actualizări software pe care le-ați primit. Ei bine, acum vin și mai multe vești bune, și anume că mai este încă o actualizare pe drum, de data aceasta sub forma Nothing OS 2.0.4.

Potrivit Nothing și Android Authority, această actualizare ar trebui să fie acum pe Nothing Phone 2 la nivel global. Cu toate acestea, în funcție de locația utilizatorului, ar putea trece o zi sau două până când aceștia o vor vedea.

Aceasta aduce o serie de noi caracteristici interesante. În primul rând, există un nou widget Nothing. Este un widget foto care vă permite să vă vedeți fotografiile preferate direct pe ecranul de pornire. Vorbind de widgeturi, această actualizare reorganizează, de asemenea, selectorul de widgeturi, astfel încât widgeturile marca Nothing sunt clasificate pe categorii și nu doar adunate la întâmplare.

În cele din urmă, Nothing OS 2.0.4 introduce posibilitatea de a ascunde aplicațiile din sertarul de aplicații. Apăsați lung pe o aplicație pentru a o ascunde, iar apoi glisați spre dreapta în sertarul de aplicații pentru a vedea toate aplicațiile ascunse. Aceasta este o modalitate extraordinară de a vă păstra zona liberă și organizată, dar de a păstra toate aplicațiile de care aveți nevoie la îndemână.

În plus față de aceste noi caracteristici, noul software are, de asemenea, patch-ul de securitate Android din octombrie 2023 și corecții pentru câteva bug-uri. 

Share articol: