Noul telefon al celor de la OnePlus va fi lansat pe 27 iulie.

Cei de la OnePlus fac o campanie importanta de promovare a noului telefon inainte de lansarea oficiala de pe 27 iulie. Mai multi membri ai companiei au luat parte la o sesiune de intrebari pe Reddit in care au facut mai multe dezvaluiri despre telefon.

Inainte sa intram in detalii, iata o noua poza publicata de catre cei de la OnePlus. In ea se vede, evident, OnePlus One, telefonul lansat in 2014. Insa sub acesta s-ar afla noul OnePlus 2, ceea ce arata ca telefonul va avea dimensiuni mai mici decat predecesorul.

 

In ciuda faptului ca va fi mai mic decat OnePlus One, OnePlus 2 va avea o baterie mai mare, de 3.300 mAh. Pentru noul telefon a existat si o intreaga echipa care s-a ocupat de camera pentru ca aceasta sa fie la cel mai inalt nivel. Nu va avea insa un senzor pentru puls. Iar scanerul de amprenta nu va fi construit in touchscreen, ci va exista un senzor fizic separat, similar cu device-urile Apple si Samsung.

Pentru a cumpara telefonul, va fi nevoie tot de o invitatie, insa sistemul va fi mult imbunatatit conform reprezentantilor OnePlus. Iar "suporterii timpurii" vor avea prioritate.

In ceea ce priveste evenimentul de lansare despre care s-a vorbit atat, acesta va avea loc in realitatea virtuala asa cum s-a anuntat in urma cu ceva timp! OnePlus va lansa o aplicatie pe Android prin care vei putea vedea anuntul, atat prin VR (daca ai un astfel de dispozitiv), cat si fara. Apoi, dupa terminarea evenimentului, o inregistrare va fi urcata pe YouTube pentru a putea fi vazut si de utilizatorii care nu au Android.

O alta veste buna este ca OnePlus One va fi in continuare disponibil pentru cumparare chiar si dupa lansarea succesorului, OnePlus 2. Asa cum a anuntat CEO-ul OnePlus saptamana trecuta, OnePlus 2 va costa sub 450 de dolari.

Share articol: