Indiferent de numele lor, de notorietatea brandului, de reputația sau de experiența lor în industria mobilă, toate companiile care doresc să intre în jocul pliabilelor în 2023 vor fi, inevitabil, comparate cu liderul vânzărilor globale în domeniu - Samsung. 

Printre companiile care își doresc să intre în această cursă se numără Google, dar și OnePlus - care pare să planifice o lansare de produs în premieră, foarte aproape de următorul mare eveniment Samsung Unpacked.

Acest încă misterios OnePlus pliabil a fost deja prezentat de câteva ori de producătorul său și chiar programat oficial,vag, pentru un debut în trimestrul al treilea acum câteva luni. Acum, o sursă de încredere în industrie reduce această fereastră și speculează că vom putea vedea o lansare în luna august.

Acest lucru este încă destul de neclar, lăsând ușa deschisă pentru o lansare comercială reală în orice moment. Ca și în cazul lui Pixel Fold, este puțin probabil ca dispozitivul pliabil OnePlus de primă generație, încă fără un nume comercial, să rivalizeze cu actualele Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 sau cu viitoarele Z Fold 5 și Z Flip 5 în ceea ce privește numărul de vânzări în întreaga lume.

Totuși, un lucru pe care îl știm deja despre OnePlus, este că această companie poate concura la prețuri cu aproape oricine. Mai mult, compania se poate baza pe modelul Oppo Find N2 pentru designul viitorului său pliabil de top, deși se zvonește că brandul va lansa un produs complet nou în luna august.

La un moment dat, chiar s-a speculat despre OnePlus că lucrează la două pliabile diferite care să rivalizeze direct cu gamele Fold și Flip de la Samsung. Zvonurile s-ar putea adeveri în luna august. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: