Se așteaptă ca Samsung să prezinte familia de telefoane Galaxy S24 la un moment dat luna viitoare și, cum suntem aproape de sfârșitul lunii decembrie, este timpul ca randările să iasă la iveală. 

Primul set a fost dezvăluit astăzi și înfățișează Galaxy S24 clasic în toată splendoarea sa, în patru variante de culoare viitoare.

Așadar în aceste imagini puteți vedea telefonul S24 în versiunile Onyx Black, Cobalt Violet, Marble Gray și Amber Yellow. Pe lângă acestea, se pare că vor mai exista încă trei nuanțe, care vor fi exclusive pentru Samsung.com: albastru, verde și portocaliu.

Galaxy S24 are un ecran plat, deloc surprinzător, margini simetrice care arată bine, colțuri rotunjite și o ramă metalică plată cu decupaje. Panoul din spate este și el plat, cu o margine smălțuită. Conform zvonurilor anterioare, S24 și S24+ vor avea o ramă din aluminiu, la fel ca predecesorii lor.

Ansamblul de camere din spate seamănă atât de mult cu cel de pe S23, încât va trebui să fii expert pentru a le deosebi cu adevărat. Din păcate pentru unii, S24 va avea SoC Exynos 2400 pe unele piețe, inclusiv în Europa. În SUA, acesta va fi schimbat cu un Snapdragon 8 Gen 3. S24 va avea 8GB de RAM ca standard, chiar dacă S24+ va primi 12GB. Stocarea de bază va fi de 128GB.
 

Share articol: