Modelele iPhone 15 abia s-au lansat de câteva luni și deja am avut parte de o mulțime de zvonuri despre iPhone 16. Și, mai mult, iată că apar informații noi chiar și despre iPhone 17 Pro Max, modelul care se va lansa în toamna anului 2025.

Acest model, potrivit lui Jeff Pu, un analist care se ocupă de companiile din lanțul de aprovizionare al Apple, va avea o cameră foto teleobiectiv de 48 MP, care va fi cumva optimizată pentru a fi utilizată cu viitoarea cască Vision Pro. Din păcate, el nu intră în detalii despre această optimizare. iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max pot înregistra videoclipuri cu adâncime 3D pentru a fi redate pe Vision Pro începând cu iOS 17.2.

Se discută deja ca iPhone 16 Pro să vină cu o cameră ultrawide de 48 MP, iar iPhone 15 Pro are deja o cameră principală de 48 MP, așa că asta înseamnă că iPhone 17 Pro/Max ar putea fi primul din istoria Apple care să vină cu o serie de camere triple de 48 MP pe spate.

Desigur, până la o eventuală lansare mai avem mai bine de doi ani, așa că este posibil să apară noi zvonuri. Multe se pot schimba într-un interval de timp atât de lung, așa că rămâne de văzut cum vor evalua lucrurile. 

Share articol: