Tot mai multe persoane se plang de probleme cu iPhone-urile de la T-Mobile.

Cei de la Engadget dezvaluie o problema mare cu iPhone-urile de la T-Mobile intampinata de multi utilizatori. Ecranul se blocheaza, telefonul se restarteaza sau, mai rau, ecranul se face albastru. Zeci de comentarii pe Facebook, Twitter, Reddit si forumurile Apple semnaleaza problema.

Chiar si un jurnalist de la Engadget a intampinat aceasta problema. Nu exista vreun comentariu oficial pe aceasta problema, insa se pare ca apare la utilizatorii de iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus ce au iOS 8.1 sau 8.3.

Conform unui utilizator de pe Reddit, cel care a sunat la T-Mobile, compania suspecteaza ca problema este una de memorie si ii sfatuieste pe utilizatori sa apeleze la un hard reset, sa stearga mesajele vechi daca acest lucru nu functioneaza sau sa revina la setarile din fabrica daca alte variante nu functioneaza. Problema editorului de la Engadget s-a rezolvat dupa ce a dezactivat WiFi Calling, aceasta fiind o alta varianta inainte de apelarea la revenirea la setarile din fabrica. Alti utilizatori au scapat de problema dezactivand VoLTE (Voice over LTE), in timp ce altii au dat oprit LTE.

Pana acum, cei de la T-Mobile si Apple nu au oferit un comunicat oficial.

Share articol: