Realme a prezentat o linie de produse nou-nouță care se va numi Note. Ulterior, un zvon a arătat că Realme Note 1 va intra în competiție directă cu Infinix Note 30 și Redmi Note 13, care au un ecran OLED și o baterie mare cu încărcare rapidă.

Realme Note 1 este așteptat să fie lansat în ianuarie 2024, iar panoul frontal va fi un OLED de 6,67" cu o rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. De asemenea, va avea un scanner de amprentă sub ecran și o cameră frontală de 16 MP.

Pe spate vor fi trei camere - 108 MP + 8MP + 2 MP, iar întregul dispozitiv va fi alimentat de un procesor Dimensity 7050. Bateria este listată ca având o capacitate de 5.000 mAh și o încărcare prin cablu de 67W.

Dacă ne uităm la aceste specificații, se pare că Realme Note 1 va fi o alternativă la Realme 11 Pro, cu o cameră în plus. Aparent, telefonul va avea ca scop umplerea micului gol de gamă dintre 11 Pro și 11 Pro+ pe o piață midrange deja supraaglomerată și va oferi un compromis consumatorilor care nu sunt dispuși să cheltuiască pentru a cumpăra un telefon Pro+.

O posibilitate este și aceea de a poziționa un telefon de nivelul lui 11 Pro drept o alternativă mai accesibilă la duo-ul 12 Pro care va sosi la sfârșitul acestei luni.

Share articol: