Există multe telefoane pe piață cu asistenți vocali, dar unul singur cu ChatGPT integrat chiar în limba română.

AVI ChatGPT este cea mai nouă tehnologie care apare din dorința Allview de a oferi un asistent vocal clienților săi. Cu AVI, primul asistent vocalizat în limba română și engleză, bazat pe ChatGPT - un asistent virtual programat să furnizeze răspunsuri de calitate, rapide, în formă de text dintr-o gamă largă de subiecte, utilizatorii pot beneficia acum de soluții vocale și scrise adaptate contextului.

Pe lângă multiplele funcționalități pe care le oferă precum informații în limba română despre mesajele și notificările primite, știri de interes sau afișarea de clipuri video pe diferite subiecte, AVI provoacă acum utilizatorii la conversații antrenante. Acest asistent virual implementat pe telefonul Allview poate să creeze conținut în diferite scopuri, precum articole, eseuri, discursuri ori poezii, poate verifica textele redactate de utilizatori oferind sugestii de îmbunătățire stilistică, gramaticală ori de vocabular și poate fi folosit chiar drept resursă de învățare. 

De asemenea, utilizatorii îi pot cere lui AVI să le recomande diverse cărți sau filme, să-i ajute să găsească răspunsuri la întrebări extrem de variate - de la știință la istorie și tehnologie, și tot asistentul îi poate ajuta să învețe o nouă limbă. AVI este foarte util și în vacanțe ori călătorii, oferind informații despre destinații, atracții, mâncare și cazare și este eficient în rezolvarea sarcinilor repetitive sau furnizarea de detalii suplimentare despre produse sau servicii.

AVI ChatGPT este integrat în noul smartphone Allview Soul X10. Soul X10 este dotat cu un sistem de trei camere, dintre care cea principală de 48 MP. Senzorul camerei principale, Sony IMX582 PDAF F/1.79, folosește tehnologia Quad Bayer, care oferă o experiență fotografică bună, focalizare rapidă și imagini clare.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: