Cei de la Samsung au oferit o prima concluzie a investigatiei.

Samsung a cerut oficial ca unitatile vandute de Galaxy Note7 sa fie returnate din cauza unei defect al bateriei. Doar in China cei de la Samsung au putut lansa normal telefon, bateriile unitatilor pentru acea piata fiind de la alt distribuitor.

Samsung a pornit imediat o investigatie - era deja cunoscut faptul ca bateriile de la propria companie subsidiara SDI erau cauza, insa Samsung ofera mai multe detalii pe site-ul oficial din Marea Britanie. Incalzirea excesiva a bateriei apare in urma contactului dintre anod si catod, Samsung spunand ca aceasta situatie reprezinta "o eroare foarte rara a procesului de fabricatie".

Cei de la Samsung mai spun ca au avut loc 35 de explozi raportate la centrele customer service - 17 in Coreea, 17 in SUA si unul in Taiwan. Samsung a tinut sa mentioneze ca nu a fost ranita nicio persoana in acest explozii.

Un nou accident socant a avut insa loc in Florida - Nathan Dornacher spune ca a lasat telefonul la incarcat in masina si smartphone-ul a explodat! Masina a luat foc la randul ei suferind daune semnificative. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Share articol: