O sursă din industrie a dezvăluit un zvon foarte interesant. Se pare că Samsung ar lucra la un dispozitiv „Tri-Fold", deci unul care se pliază în trei părți diferite, iar acesta „ar putea fi livrat chiar în acest an". 

Acesta promite să fie un dispozitiv pliabil cu două balamale, cu trei părți, asemănător cu unele concepte prezentate de Samsung Display la CES în ianuarie. Nu există mai multe detalii despre gadget în acest moment, dar a trecut ceva timp de când o structură complet nouă s-a alăturat lumii telefoanelor mobile, așa că suntem încântați.

Așadar, forma în sine ar putea fi nouă, faptul că este o extindere (atât la propriu, cât și la figurat) a unui dispozitiv deja existent înseamnă că există aici potențialul ca acesta să renunțe la toate problemele obișnuite care apar atunci când ceva complet nou apare pe piață pentru prima dată - este vorba doar de o balama în plus și de un ecran mai complex care urmează să fie folosit în acest caz. Vorbim, deci, despre un telefon nou, care nu a mai fost lansat comercial de nimeni până acum și care ar putea duce domeniul pliabilelor la următorul nivel.

Sursa foto: GSM Arena

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: