Samsung a publicat un avertisment pentru cei care dețin un telefon ce face parte din seria Galaxy S23.

Cei care caută să economisească un dolar sau doi folosind accesorii de la terți sau accesorii care nu sunt certificate de Samsung ar putea să își deterioreze unitățile Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra, potrivit producătorului. Cele mai multe dintre aceste accesorii protejează obiectivul camerei din spate.

Pe o pagină de asistență pusă la dispoziție de Samsung, compania ilustrează daunele pe care le pot provoca aceste accesorii neoficiale. Una dintre demonstrații arată modul în care dispozitivele de protecție a obiectivului camerei foto produse de terți (inclusiv cele care nu sunt certificate de Samsung) pot provoca apariția zgârieturilor la nivelul camerei foto.

Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când utilizatorul îndepărtează dispozitivul de protecție a obiectivului camerei. Compania le reamintește utilizatorilor să fie atenți atunci când dau jos acest accesoriu.

Producătorul subliniază, de asemenea, că un dispozitiv de protecție a obiectivului aparatului foto și unele carcase care acoperă obiectivul aparatului foto adaugă un strat suplimentar de sticlă care poate scădea calitatea imaginii fotografiilor și videoclipurilor. Iar dacă lichidul și obiectele străine rămân prinse între dispozitivul de protecție a obiectivului și lentilă calitatea imaginii poate fi, de asemenea, afectată negativ.

Samsung subliniază că toate cele trei telefoane din gama Galaxy S23 au un microfon încorporat în partea inferioară a camerei foto. Acest microfon este utilizat pentru apeluri telefonice și pentru înregistrări audio și video. O carcasă de la o terță parte sau care nu este certificată de Samsung ar putea acoperi acest microfon și ar putea duce la apeluri telefonice și înregistrări video/audio cu sunet de calitate slabă. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: