Samsung a implementat un ecran de acoperire de 3,4 inci pe Galaxy Z Flip5 de anul trecut, ceea ce a fost perceput drept un mare upgrade față de micile panouri de 1,9 inci ale lui Z Flip4 și Flip3. Un nou zvon apărut în industrie sugerează că viitorul Flip6 va primi un ecran exterior și mai mare, de 3,9 inci. În plus, se pare că acesta va avea și protecție Gorilla Glass Armor pentru ecranul de acoperire îmbunătățit. 

Pentru acest nou pliabil se pare că Samsung va opta pentru un ecran principal de 6,7 inchi și pentru o balama îmbunătățită și un sistem de răcire mai performant. Se pare că modelul va fi alimentat de un procesor Snapdragon 8 Gen 3 asociat cu până la 12 GB de RAM, ceea ce ar fi prima dată când Samsung oferă mai mult de 8 GB de RAM pe seria Flip.

Partea din spate va găzdui modulul de cameră, cu un senzor principal de 50MP alături de un obiectiv ultrawide de 12MP. Samsung va oferi, de asemenea, funcțiile Galaxy AI și 7 ani de actualizări software și de securitate, la fel ca pe seria Galaxy S24.

Se zvonește, de asemenea, că Flip6 va primi o baterie de 4.000 mAh, ceea ce ar fi un upgrade binevenit față de capacitatae de 3.700 mAh a lui Flip5. Ar trebui ca Samsung să anunțe Flip6 la Galaxy Unpacked în iulie, alături de Fold6 și Galaxy Ring.

Sursa foto: GSM Arena

Share articol: