Dezbaterile despre următorul smartphone flagship cu clapetă de la Samsung au început deja, deși acesta se află la aproximativ un an distanță de o lansare comercială.

Acest lucru nu îi oprește pe pasionații de tehnologie să facă tot felul de previziuni și estimări, așa cum se întâmplă într-un material publicat de GalaxyClub.

Informațiile arată că o versiune „timpurie" Galaxy Z Flip 6 ar fi fost testată cu o cameră principală de 50 MP pe spate, ceea ce ar putea însemna un upgrade impresionant în ceea ce privește capabilitățile finale ale telefonului.

Z Flip 5 vine cu o cameră foto principală destul de modestă (cel puțin după standardele ultra-high-end din 2023) de 12MP, alături de un senzor secundar ultrawide de 12MP. Aceasta a fost exact aceeași configurație de imagistică de pe Z Flip 4, Z Flip 3, Z Flip 5G și chiar de pe Z Flip original de la începutul anului 2020, ceea ce sugerează clar că o îmbunătățire „reală" în acest departament este așteptată de mult timp.

O cameră de 50MP ar trebui să sporească ușor și semnificativ abilitățile de imagine ale telefonului de top cu clapetă de la Samsung, aducându-le cel mai probabil în linie cu (sau cel puțin foarte aproape de) capacitățile lui Galaxy Z Fold 5.

În afară de aceste informații, nu se mai cunosc prea multe lucruri despre viitorul Z Flip 6. Probabil, însă, ne putem aștepta și la o cameră frontală mai bună și cel puțin o baterie ușor mai mare cu încărcare mai rapidă.

Cât despre modelul Galaxy Z Fold 6, deocamdată acesta este învăluit total în mister. Dar mai avem în față un an întreg în care vom afla cu siguranță mult mai multe informații. 

__________________________________________________________________________________________________

Share articol: