În timp ce seria iPhone 15 ar trebui să fie lansată mai târziu în această toamnă, zvonurile despre generația iPhone 16 au început de câteva luni. Cunoscutul analist Apple Min-Chi Kuo a împărtășit cea mai recentă actualizare a sa, care sugerează că iPhone 16 Pro și 16 Pro Plus vor oferi ecrane de dimensiuni mai mari și senzori de cameră periscop.

Se spune că iPhone 16 Pro va aduce o diagonală a ecranului de 6,3 inci, în timp ce display-ul lui 16 Pro Max ar urma să crească la 6,9 inci. Aceste valori reprezintă creșteri de 0,2 inci față de generația iPhone 14 Pro.

Amprentele mai mari vor permite, de asemenea, inginerilor Apple să monteze o cameră periscop pe ambele modele de iPhone 16 Pro. Se pare că aceste camere cu zoom îmbunătățit vor oferi un zoom optic de până la 5-6x și vor fi furnizate de Cowell E Holdings.

Zvonurile actuale sugerează că iPhone 15 Pro Max va oferi, de asemenea, o cameră de tip periscop, în timp ce modelul mai mic 15 Pro nu va face acest lucru. Rapoartele anterioare arătau că seria 16 Pro ar urma să aducă, de asemenea, sub ecran soluția Face ID, ceea ce va face ca ecranul să ofere o experiență mai imersivă. 

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: