Noul film din seria Marvel a avut al 5-lea cel mai bun weekend de inceput din istorie.

Asa cum se intampla in toate blockbusterele de la Hollywood, si in Captain America: Civil War au fost plasate strategic produse in schimbul a sume importante de bani. Surprinzatoare este alegerea telefonului lui Tony Stark, aka Iron Man.

Cum personajul interpretat de Robert Downey Jr este cunoscut pentru tehnologiile inventate, parea ca telefonul sau sa fi fost tot unul futurist, inventat special pentru film. Nu este asa, Tony Stark avand un telefon care se vinde exclusiv in China - Vivo V3.

Telefonul care costa 270 de dolari pentru versiunea cu ecran de 5 inch si 360 de dolari pentru versiunea V3Max cu ecran de 5.5 inch apare in mai multe scene din film. Totusi, faptul ca Vivo a obtinut un asemenea contract nu ar trebuie sa surprinda avand in vedere faptul ca este un produs extrem de popular in China ceea ce i-a adus un market share de 2.7% la nivel global!

Captain America: Civil War a incasat 181 de milioane de dolari in primul weekend in Statele Unite si aproape 700 de milioane de dolari la nivel global, ajungand aproape la egalitate cu Jungle Book, desi cel din urma este in a 4-a saptamana de difuzare!

Share articol: