O listă de patente depuse la Serviciul coreean de informare privind drepturile de proprietate intelectuală depusă de Samsung dezvăluie o nouă tehnologie care va fi prezentă pe viitoarele dispozitive Galaxy Z Fold și Z Flip. 

Având în vedere momentul listării, probabil că primele dispozitive care vor utiliza așa-numita tehnologie „Ironflex" vor fi Z Fold6 și Z Flip6.

Chiar dacă nu există o descriere a tehnologiei în sine, listarea menționează un „panou de afișare OLED pliabil", care nu se limitează la smartphone-uri, ci poate fi integrat și pe tablete, laptopuri și wearables. Așadar, se poate presupune că este vorba despre ecrane pliabile.

Și, judecând după „numele de cod” Ironflex, probabil că are legătură cu balamaua și cu durabilitatea acesteia. Mulți utilizatori sunt încă reticenți la trendul telefoanelor pliabile pliabil din cauza problemelor de durabilitate, așa că se pare că Samsung abordează problema cu o nouă tehnologie și cu o nouă denumire atrăgătoare de marketing. Rămâne să vedem despre ce este vorba.
 

Share articol: