WhatsApp primește o nouă funcție numită „Chat Lock", menită să faciliteze păstrarea conversațiilor importante ale utilizatorilor în deplină siguranță. 

Conversații marcate prin această funcție vor fi stocate într-un dosar protejat prin parolă sau biometrie, iar notificările din aceste conversații nu vor afișa expeditorul sau conținutul real al mesajului. Dacă sunteți familiarizați cu funcția Apple de ascundere a fotografiilor pentru iCloud, atunci e bine să știți că și Chat Lock funcționează în mod similar.

Vă puteți face o idee despre cum va arăta totul în videoclipul publicat de WhatsApp.

Aplicația de mesagerie este deja binecunoscută pentru mesajele sale criptate ent to end, dar acest lucru nu va împiedica pe cineva care are în mână telefonul cuiva gata deblocat și deschis în aplicație să vadă un mesaj. Chat Lock adaugă un nivel suplimentar de protecție care ar putea fi util dacă trebuie să împărțiți cu altcineva în mod regulat utilizarea telefonului, de exemplu.

Chat Lock este o funcție care se implementează acum și vor exista cu siguranță actualizări suplimentare. „În următoarele câteva luni vom adăuga mai multe opțiuni pentru Chat Lock, inclusiv blocarea pentru dispozitivele însoțitoare sau crearea unei parole personalizate pentru chat-uri”, a arătat Meta într-o postare pe blog.

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: