După ce în 2021 a fost introdusă posibilitatea, solicitată de mult timp de utilizatori, de a folosi același cont pe mai multe dispozitive, WhatsApp a revenit cu încă o reacție la dorința clienților. 

Acum puteți utiliza același cont WhatsApp chiar și pe cinci telefoane. Trebuie doar să conectezi fiecare telefon în același mod în care te conectezi cu WhatsApp pe browsere web, tablete și desktopuri. Fiecare telefon se loghează în WhatsApp în mod independent, asigurând că mesajele, conținuturile media și apelurile rămân criptate end to end.

Mai mult, dacă telefonul principal este inactiv „pentru o perioadă lungă de timp", atunci veți fi deconectat automat de la toate dispozitivele adiacente, ca măsură de precauție și securitate.

Așadar, acum puteți trece în sfârșit de la un telefon la altul fără să vă deconectați din WhatsApp. Actualizarea a început deja să fie implementată pentru toți utilizatorii la nivel global, urmând să fie aplicată pentru toată lumea „în următoarele săptămâni".

În plus, WhatsApp va implementa și o modalitate mai accesibilă de a face legătura cu dispozitivele suplimentare. Veți putea să introduceți numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi apoi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru conecta dispozitivele, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR. Acest lucru este implementat doar pe WhatsApp Web în acest moment, dar se pare că va ajunge pe mai multe dispozitive în viitor. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: