Când pui pasiune în ceea ce faci, chiar și cele mai îndrăznețe visuri pot deveni realitate. E un adevăr verificat de concurenții de la Vocea României, care au beneficiat de șansa vieții lor odată ce și-au făcut curaj să le spună tuturor că au o voce.

Unul dintre ei este Vlad Musta, un tânăr de 24 de ani care și-a demonstrat talentul pe marea scenă de la Vocea, în fața a milioane de telespectatori. Una dintre marile sale realizări a fost să cânte pentru români de Ziua Națională, o onoare pentru orice artist, chiar și consacrat. 

Un astfel de moment trebuia neapărat imortalizat cu un gadget sinonim cu performanța, așa cum este HONOR 90, smartphone-ul noii generații de creatori de conținut. Camera foto/video de 200 megapixeli și memoria internă de 512 GB sunt potrivite pentru captarea și păstrarea unor momente de neuitat. Bateria de înaltă densitate, de 5000 mAh3, te ajută să duci la bun sfârșit orice proiect foto, video sau audio, fără teama că vei rămâne fără energie.

Chiar dacă vocea nu e punctul tău forte, și tu te-ai putea afla, cândva, pe o „scenă”. Pentru momentele în care ești în centrul atenției sau pentru evenimentele importante din viața ta, alege un dispozitiv care nu te lasă la greu! HONOR 90 te inspiră să fii tu însuți și să împărtășești tuturor starea ta de bine, oriunde te-ai afla.

Share articol: