WhatsApp a lansat funcția Chat Lock în luna mai pentru a le permite utilizatorilor să-și paroleze chat-urile folosind un cod dedicat sau amprenta digitală. Aceste chat-uri blocate sunt ascunse în spatele unui dosar numit „Chat-uri blocate" care apare în lista de conversații.

Prin urmare, WhatsApp a anunțat o nouă funcție numită Secret Code for Chat Lock pentru a oferi un nivel suplimentar de securitate și confidențialitate acestor chat-uri parolate.

Cu ajutorul funcției care vă permite să adăugați un cod secret, puteți seta acum o parolă diferită de parola dispozitivului pentru a ascunde folderul „Locked chats" din lista de chat-uri, iar acesta poate fi descoperit doar prin tastarea codului secret în bara de căutare WhatsApp.

Puteți folosi litere, numere, caractere speciale și chiar un emoji pentru a crea un nou cod. WhatsApp a făcut, de asemenea, ca parolarea unui chat să fie mai ușoară și mai convenabilă, deoarece acum puteți bloca un chat apăsând lung pe el, în loc să mergeți la setările sale.

Funcția Secret Code a început să fie implementată deja și va fi disponibilă la nivel global pentru toți utilizatorii în lunile următoare.

 

Share articol: