Familia iPhone 15 nici măcar nu a fost lansată încă, dar deja se vorbește despre succesorii săi. Mai exact, de iPhone 16 Pro Max, așteptat în septembrie 2024. Acest dispozitiv va avea o caracteristică unică, potrivit informațiilor apărute deja în presa internațională. 

Se pare că iPhone 16 Pro Max va fi dotat cu o cameră cu zoom periscop „Super Telephoto", denumire care se referă la camerele cu o distanță focală de peste 300 mm, ceea ce ar fi o adevărată performanță inginerească, având în vedere că actualul iPhone 14 Pro Max oferă o distanță focală de doar 77 mm pentru camera sa zoom.

Se zvonește că în septembrie anul acesta iPhone 15 Pro Max va marca debutul unui periscop pe un iPhone, iar anul viitor iPhone 16 Pro va avea, de asemenea, un astfel de senzor - doar că nu unul „Super Telephoto". Așadar, se presupune că iPhone 16 Pro Max va avea un sistem și mai avansat.

Senzorii Super Telephoto sunt adesea folosiți în fotografia sportivă și a naturii și sunt, de asemenea, interesante de folosit pentru portrete, cu condiția ca fotograful să poată fi suficient de departe de subiect.

În plus, zonurile arată și că senzorul foto principal al lui iPhone 16 Pro Max va fi cu 12% mai mare față de cel al lui iPhone 14 Pro Max. Se așteaptă ca iPhone 15 Pro Max să rămână la hardware-ul predecesorului său.

__________________________________________________________________________________________________

Share articol: