(P) ASUS Vivobook 15 (M1502): eleganță și performanță dinamică

Whatsapp Image 2024 06 21 At 1535 02 2

Noul ASUS Vivobook 15 (M1502), propulsat de procesoare AMD RyzenTM din seria 7000, combinația perfectă dintre performanță, design modern și funcții inovatoare, este aici pentru a oferi o experiență digitală superioară studenților, profesioniștilor și utilizatorii de zi cu zi care nu se mulțumesc cu puțin.

Un portabil elegant și rezistent

ASUS Vivobook 15 (M1502) impresionează de la prima vedere prin designul său modern, sofisticat și elegant. Cu o greutate de doar 1.7 kg, acest laptop cu ecran de 15.6 inch este ușor de transportat, perfect adaptat pentru cei aflați mereu în mișcare. Chiar dacă are un profil extrem de subțire de doar 1.99 cm grosime, carcasa oferă o durabilitate exemplară, protejând componentele interne de șocuri, lovituri accidentale și extreme de temperatură. Prin teste riguroase, efectuate folosind 12 metode diferite și 26 de proceduri speciale, ASUS Vivobook 15 (M1502) a obținut certificarea US MIL-STD-810H, standardul utilizat în prezent și pentru testarea echipamentelor armatei americane.

Designul ergonomic se reflectă și în balamaua ecranului care se deschide complet până la 180 de grade, ușurând partajarea conținutului afișat cu cei din jur. Finisajul exterior este disponibil în trei culori speciale - Quiet Blue, Cool Silver și Terra Cotta - care te vor ajuta să-ți afirmi personalitatea și individualitatea.

AMD Ryzen™: motorul performanței neîntrerupte

Performanțele excepționale ale laptopului ASUS Vivobook 15 (M1502) se datorează procesoarele AMD Ryzen™ din seria 7000, recunoscute pentru eficiența energetică și puterea remarcabilă de calcul. Indiferent de modelul ales, până la AMD Ryzen™ 7 7730U în cea mai puternică configurație a laptopului, fii sigur că performanța nu este compromisă. Tehnologia de gestionare inteligentă a energiei AMD optimizează constant durata de viață a bateriei, permițându-ți să stai departe de priză.

Procesoarele AMD Ryzen™ 7000 transformă laptopul într-un adevărat centru de divertisment, echipat cu grafică puternică AMD Radeon™. Acest chip integrat asigură o experiență fluidă pentru multitasking, streaming video, navigare pe internet, colaborare în echipă, creare de conținut și gaming cu detalii vizuale care îți taie răsuflarea.



Funcții inovatoare pentru nevoile tale

Tastatura laptopului ASUS Vivobook 15 (M1502) cu tehnologia ErgoSense, proiectată pentru confort și eficiență, oferă o experiență de tastare impecabilă. Tastele sunt distanțate la 19.05 mm, la fel ca la o tastatură de desktop de dimensiune completă, cu capace de taste subtil adâncite la 0.2 mm și o cursă lungă de 1.4 mm, asigurând o utilizare confortabilă și fără efort.

Toate suprafețele de contact au fost tratate cu un strat protector ASUS Antibacterial Guard care inhibă 99% din bacteriile care se dezvoltă într-o perioadă de 24 de ore, reducând, astfel, riscul de răspândire a bacteriilor periculoase pentru sănătatea ta.

ASUS Vivobook 15 (M1502) este alegerea ideală pentru utilizatorii în cătarea unui laptop performant și durabil, echipat cu funcții moderne. Indiferent dacă studiezi, muncești sau consumi materiale multimedia, acest laptop îți oferă tot ce ai nevoie pentru a fi productiv și a rămâne mereu conectat.

Vizitează eShop ASUS pentru mai multe detalii despre configurațiile disponibile pentru laptopul ASUS Vivobook 15 (M1502) echipat cu procesoare AMD Ryzen™ din seria 7000.


Share articol:

Urmărește-ne pe:

Modifică setările cookies